Information om cafeteria i hallen:
Som I nok har set har vi fået et lokale til Tutten.
Dette lokale har vi i fælleskab med BR66, men vi driver det hver for sig,
så på badmintondage er det LBK, der har salget i Tutten, men det kræver at der er frivillige til at stå for det.
Vi vil forsøge at holde et møde til sæsonstart, så vi forhåbentlig kan have nogle mennesker til at holde åbent.
Vores salgsvogn vil stadig være i hallen, så man kan handle på den, når man har det behov.

Kontingent:
For at mindske arbejdet for bestyrelsen har vi besluttet at opkræve kontingent helårligt for alle medlemsgrupper, så for nogen sker der ingen forandring, men det gør der for andre.
Hvis man har problemer med dette, kan man henvende sig til de ansvarlige for sin afdeling, så må vi finde ud af en løsning.

Klubtøj:
I denne sæson tilbyder vi nyt klubtøj, dette gælder for 2 sæsoner!
Hvis der er nye medlemmer der ønsker at købe et sæt, som består af 2 t-shirts og en træningsdragt, koster det 850 kr.
Hvis man ønsker navnetryk koster det lidt ekstra.
Desuden kan der tilkøbes shorts/skirt til 125. kr.
Der vil kommer mere infomation om dette når vi har nogle bestillingsdatoer.
Desuden kan man handle på RSLs hjemmeside og få 20% rabat.

Information om brug af billeder:
Vi tager billeder af klubbens aktiviteter og klubliv i forbindelse med vores arrangementer som ex. juleafslutning, Natminton, Klubmesterskab, bowlingtur som vi melder ud i vores facebookgruppe “LBK Ungdom”.
Der er ikke tale om portrætbilleder men mere billeder af glade aktive børn.

Persondataforordning:
For os er der intet nyt – vi har altid passet godt på dine data – men vi har for god ordens skyld, opdateret vores privatlivspolitik for at gøre ekstra opmærksom på, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi behandler disse oplysninger og ikke mindst hvilke rettigheder du har i forbindelse med indsamlingen af netop dine oplysninger.
Langeskov Badminton Klub | CVR: 32119808 | Børmosevej 3, 5550 Langeskov - Danmark | Tlf.: +45 40 38 48 65